Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal hogy...

Mit csináljak a hajammal hogy ilyen legyen? (kép)

Figyelt kérdés

mert ha én kivasalom akkor úgy egybe van és olyan "nyali" fílingje van :D hogy csinálják azt, hogy ilyen tincsekben van meg ilyen kócos hatású?

[link]

ennek a csajnak meg nincs egyben hanem ilyen tincsekben meg szállakban áll ... segítsetek léécci !

köszi mindenkinek a válaszokat :)

2011. júl. 16. 11:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
46%
Taylor momsen*.* am youtube-on van ezernyi video arról, hogyan kell ilyen hajat csinálni, illetve a google is a barátod.
2011. júl. 16. 15:52
 12/14 A kérdező kommentje:
hát nem tudom, de én a youtubeon nem nagyon találtam ....és már a googleban is kerestem ...:$
2011. júl. 22. 14:44
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyszerű kérlek: kivasalod ha nem egyenes a hajad, utána feltupítozod tupírfésüvel, majd zselével, vagy vaxal a végeit kiigazítod.:) kb 15 perc alatt kész is. Ha túl kevés a hajad tupír közben fújd hajlakkal, vagy azzal a got2bes porral.

Nekem pl pont ilyen a hajam, ha nem szárítom meg rendesen és félig vizes.. vagy ha reggel felkelek és nem fésülködök meg.. ehhez nem kell fodrász.. nekem meg az a vágyam hogy szögegyenes kevés hajam legyen mint a reklámokban is..(hajvasaló nem használ..) de hát így születtünk..

2011. júl. 24. 17:47
 14/14 anonim ***** válasza:
jaj nem kell ehhez semmi, úgy szárítod meg a hajad, hogy először kifésülöd, előredöntöd a fejedet, és a kezeddel borzolod szárítás közben, nem fésűvel, ennyi :D
2011. júl. 24. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!