Mit csináljak a hajammal hogy ilyen legyen? (kép)
mert ha én kivasalom akkor úgy egybe van és olyan "nyali" fílingje van :D hogy csinálják azt, hogy ilyen tincsekben van meg ilyen kócos hatású?
ennek a csajnak meg nincs egyben hanem ilyen tincsekben meg szállakban áll ... segítsetek léécci !
köszi mindenkinek a válaszokat :)
Egyszerű kérlek: kivasalod ha nem egyenes a hajad, utána feltupítozod tupírfésüvel, majd zselével, vagy vaxal a végeit kiigazítod.:) kb 15 perc alatt kész is. Ha túl kevés a hajad tupír közben fújd hajlakkal, vagy azzal a got2bes porral.
Nekem pl pont ilyen a hajam, ha nem szárítom meg rendesen és félig vizes.. vagy ha reggel felkelek és nem fésülködök meg.. ehhez nem kell fodrász.. nekem meg az a vágyam hogy szögegyenes kevés hajam legyen mint a reklámokban is..(hajvasaló nem használ..) de hát így születtünk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!