Nagyon-nagyon száraz hajra mi használ a legjobban? Nektek mi vált be? FONTOS
Nem szeretném levágatni mert már szép hosszú.
Festett,sajnos dauerolt is és száraz a hajam!Mi a legjobb pakolás,sampon,balzsam vagy bármi ami nektek is bevált?Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Pár centit le kellene pedig vágatnod,mert addig ugyis törni fog.
Ricinusolaj,élesztő,olivaolaj pakolás
nekem normális hajam volt nem voltak ilyen gondjaim de hogy daueroltattam meg festésre is rákaptam újabban meg vasalom megviselte eléggé a hajam és száraz a vége nemrég kezdtem el használni a gliss kur sampont és balzsamot és már a 2-3. mosás után puhább volt és szebbnek tűnt a hajam
én ezeket használom :
nekem bevált egy próbát szerintem megér ;)
17:53as vagyok az lemaradt hogy avonos hajvégápolót is használok
Igen...ennek a fekete Glisskurnak eléggé érdekes szaga van.. nem is értem hiszen a többi Glisskur terméknek nagyon jó illata van...és igen, sokat használ:)
Régebben én is rendesen tökre tettem a hajam...:S sajnos... aztán a fodrászomnál megjegyeztem, hogy milyen jó illatú ez a hajpakolás... megmutatta, hogy milyen és egyből elmentem venni. Ez a Latte Serical hajpakolás, csak fodrászkellékes boltban lehet kapni. 1 literes és 700-1200ft között váltakozik az ára:) csodát tesz a hajjal:) nagyon megéri az árát és nagyon sokáig elég:)
az előző vagyok
így néz ki: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!