Ez milyen szőke? Homok? (KÉP)
Az lenne a problémám, hogy nem tudom, befestessem-e a hajam szőkére. Régóta melírozott hajam van, de így sem csíkos, hanem összességében szőkének tűnik, mert sok van benne. Viszont szeretnék egész szőke hajat. Ettől egyedül az tart vissza, hogy akkor nem tudom, milyen sűrűn kellene járnom fodrászhoz.:S Mert ha lenő, mégiscsak csúnya. Ráadásul barna az eredeti hajszínem,-igaz,nem annyira sötét-de akkor sem lenne szép a lenövés.
Szerintetek megérné?
Ti milyen gyakran festetitek a szőke hajatokat?
Előre is köszi!:)
Peller Mariann van a képen ugye? A nagy és nem egyforma orrlyukú csaj. Neki aranyszőke inkább a haja..
Nekem is ilyen volt anno annak idején..De totál tönkre teszi a hajat.Mivel nekem is barna az eredeti így havonta kellett festenem mert a töve már pár hét után látsztt,hogy le van nőve.Annyira tönkre vágta a szőke festék,hogy jó pár év kellett míg végre újra formában van..
Köszi a választ!:)
Igen, Peller Mariann.
És akkor most milyen a hajszíned?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!