Természetes hajszín vagy festett? Neked milyen?
Nekem most eredeti, de volt festve..De nagyon roncsolta a hajamat. Igaz csak melír volt.
Most eredeti a hajszínem, de nem tudom eldönteni, hogy befestessem-e.
Ti hogy döntötték el, hogy befestetitek?
Vagy a természetes hajszín jobb?
(nem túl eltérő hajszínre gondoltam)
11 éve szőkítem a hajam. Nagy változást akartam, sikerült. Előtte sötétbarna voltam. Igaz nagyon zavar mikor elkezd lenőni és csúnya, de még így is jobban érzem magam mint barnán. Szeretem a szőkét mert könnyű bele mindenféle színes melírt tenni, meg eltüntetni is.
De mégis mindig azt mondom, akinek szép haja van az ne rontsa el festéssel.
Szia.Nekem az eredeti hajszinem barna,kb ilyen:
Ezt festettem be feketére 2éve.Most viszont már meguntam és világosabb szint szeretnék,szivatás nélkül,úgyhogy várom,hogy lenőjön.A szin már eléggé kopott+volt már többször ráfestve világosabb szinnel,szóval most valami ilyesmi szinű:
Foltokban néhol még fekete,de elég gyorsan kopik.Egy szerencsém az volt,hogy nem volt sose hajfestékkel festve feketére,csak samponnal.
És a hajam,kb. ilyen hosszú:
Még megjegyzésként irom,hogy én megbántam,hogy befestettem.
Eredeti derékig érő, világosbarna hajam van. Volt már melírozva és festve is.. 13-14 éves koromban vörös melírral kezdtem. Az kikopott utána jött 16 éves koromban a lila mánia, utána pedig a piros/rózsaszín. Fél évig volt ilyen. Aztán megakartam tőle szabadulni. Befestettük 2x aranybarnára, de a piros mindig ledobta és vörös lett a hajam vége. Aztán befestettük középbarnára, amitől fekete voltam 1 hónapig, aztán ahogy kopott, úgy olvadt össze az eredeti hajszínemmel. 1-2 árnyalattal volt sötétebb a kikopott festék az eredetimtől és 3 év alatt lenövesztettem az állig érő hajam derékig. Akkoriban ismertem meg a hajvasalót is amitől még rondább volt a hajam. Most már gyönyörű, erős és egészséges hajkoronám van. Még 1x be nem festeném. A saját hibáinkból tanulunk. Most már rájöttem, hogy a természetes a legszebb!
19/L
Én is vasaltam a hajam, meg volt benne szőke melír.
Aztán abbahagytam, mert nekem is szétroncsolta a hajam mindkettő.
Most vágattam le nagyon rövidre a hajam és várjom, hogy visszanőjjön.
Aztán meglátom.
Én szerintem a vasalát tette tönkre a hajam, a festés nem annyira.
Kedves Utolsó válaszoló!
Te hogy tetted egészségesebbé a hajadat, vasalát és festés után?
Vagy csak simán abbahagytad? Mást nem csináltál vele?:)
Amúgy nem akarok nagyon eltérő hajszínt sem, ha visszanőne. De nem hiszem, hogy befestetem.
Mert félek, hogy megint elrontom vele a hajam.
Most már amúgy nekem is egészségesebb, de még mindig nem az igazi.
Nekem a természetes hajszínem sötétszőke, azaz világosbarnának is mondhatjuk.
19 éves koromban ezt befestettem feketére, ekkor hátközépig, majdnem derékig érő hajam volt. Így voltam kb. 1 évig és utána kiszőkítettem, teljesen világos szőkére. Tönkretette a szivatás a hajam és kb. vállig érő törött nagyon világos szőke haj lett az eredmény. Ezután rá 1 évre újra befestettem feketére, mert rájöttem, az jobban állt, majd ismét kiszőkítettem, megint extra világos szőke volt a cél...:) Sikerült, de megint jól szétroncsolódott a hajam...Rá 1 évre visszatértem végül újra a feketéhez. Kb. 23 éves voltam már ekkor, és azóta fekete a hajam és szépen rendbejött. Hátközépig érő egyenletes hajam van, nem sok kell hogy elérje a derekamat. És már 27 éves vagyok. Sokszor eszembe jut, hogy jó lenne újra szőkének lenni, de féltem a hajamat és rájöttem, hogy a fekete áll a legjobban nekem.
18:08-as vagyok.
Az első az volt, 2 év után elmentem fodrászhoz vágatni :D 5-10 centit levágott az tuti. 2-3 havonta vasaltam ki 1x a hajam. Vettem placentás hajpakolást és lecseréltem a samponom szilikon és szulfátmentesre. Sokat ittam és DMes hajkapszulát kezdtem el szedni. Rossmannos szilikonos hajvégápolót használtam 1-2 évig, de most már csakis kókuszolajat! 3-4 éve már nem is használok hajszárítót és most is csak akkor csinálok vele valamit, ha megyek mondjuk bulizni vagy ilyesmi.
És annak a Dm-es hajkapszulának mi a neve?Mennyibe került?
Én is gondoltam, hogy kéne szedni valamilyen hajra való kapszulát de még nem jutottam el odáig. Hair Clinicre gondoltam először is de nem tudom megéri -e a pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!