Mennyit kéne napoznom?
Figyelt kérdés
kiültem múltkor fél 2 kor a napra,kintvoltam fél 3 ig,de nem barnított le..:/ szerintetek hogykéne.?2011. júl. 13. 08:15
1/9 anonim válasza:
hát én sajnos csak úgy barnulok le ha strandon vagyok és sokat vagyok vízben. :)
2/9 anonim válasza:
Avonnak van egy napbarnított bőrszínt élénkítő olajspray-je, azzal fújdbe magad naptej alá, nagyon jó :)
3/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:D
2011. júl. 13. 11:16
4/9 anonim válasza:
Először is: 11 és 15 óra között nem kéne napoznod, mert akkor károsak a napsugarak. Én reggel fél 10-től 11-ig szoktam napozni (nem miden nap), ilyen kis gagyi napkrémmel kentem be magamat, a 2. alkalom után mikor másfél órát kint voltam, már barnultam. De csak onnét tudtam, hogy megláttam magamon a bikini nyomát. :)
15/L
5/9 A kérdező kommentje:
köszii, amugy tudom, de most na. :D
2011. júl. 13. 12:32
6/9 anonim válasza:
egy alkalomtól nem is lesz látható...én pl úgy szoktam barnulni,hogy először csak ilyen "piszkosbarna" színe lesz,és csak utána szép igazi barna,de még azelőtt kicsit sárgás is lesz a bőröm....és ez elég hosszú ideig tart(legalábbis nálam)
7/9 anonim válasza:
szakaszosan kell kimenni.. szerintem próbálkozz 3 órától! locsold magad vízzel közben! vagy sörrel nagyon szépen lehet tőle barnulni! :D
vagy menj vízpart közelébe! sok sikert! :D
8/9 anonim válasza:
Én azt javaslom, inkább 4-5 óra fele napozz, mert akkor már nem akkora az UV sugárzás és nagyobb az esélye annak is hogy barnulni fogsz és nem pedig leégni és ha az volt az első komolyabb napozásod a nyáron, akkor még nem meglepő, hogy nem barnultál semmit, kb. csak a 2.-3. napozás lesz eredményes és érdemes vízparton, vízközelben napozni, mert ott jobban fog a nap ;D
9/9 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek.:D ment a kezecske. és kiemelni se szándékosan emeltem ki.. :D
2011. júl. 16. 18:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!