Mit csináljak a striákkal?
A stria ellen sajnos nem tudsz mit tenni,max plasztikai műtéttel lehet eltávolítani. Persze ezt nem ajánlom!!! Most még gondolom erős,lilás rózsaszínes csíkok vannak,később ki fog világosodni és gyöngyházfényű lesz. Hiába napozol,hiába vagy fehér ugyanúgy meg fog látszódni.Ezen csak az idő segít sajnos.
Torna gyakorlat: én Rubint Réka dvd-ket ajánlok, nagyon jó,intenzív, 20perc van külön popsira, combra, hasra, és van egy 40perces blokk melyben mindent átmozgat. Futás és úszás nagyon jó. :) Ja és vannak még youtube-on jó kis gyakorlatok. Keress rá úgy,hogy 8 perc fenék, 8perc comb, 8perc durva has. Egy héten 5x csináld, 2 napot szüneteltess mert akkor regenerálódik az izom és akkor érsz el szép eredményt. Sok sikert és kitartást! Ugyanis kitartás nélkül nem fog menni.
Nem fog elmulni soha, a bor megrepedt, ezt mar nem lehet "osszeragasztani" soha. Olyan, mint egy heg, ami mindig megmarad, csak halvanyulhat.
Eleinte voroses es eros, idovel csokkenhet a latvany, halvanyabb, gyongyhazfenubb lehet.
Nekem 13 evesen lett strias a karom, nagyon durvan, mert gyorsan nottek. Most 28 vagyok, pont annyi van, mint regen, pedig en mindig sokat mozogtam, tornaztam, izmos is vagyok, egeszsegesen is taplalkozom. Nekem a napozas semmit sem segit, mert eleg mely a repedes, egyaltalan nem barnul a stria semmit sem nekem, azok ugyanugy feherek, a borom korulotte barna, talan igy meg jobban latszik, feltunobb, de mar nem erdekel. Vagyis nem annyira zavar. Akkor zavar, amikor felidegenek is rakerdeznek, szornyulkodnek.
Akkor lehet kevesbe latvanyos, ha hizol. Legalabbis en az elso terhesseg alatt hiztam, vastagabb lett a karom, kifeszult a bor es akkor kevesbe latszottak a striak, ahogy lefogytam ismet latvanyosak lettek.
A feszesites viszont szukseges mas szempontbol. Azt ne hagyd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!