A barna hajfesték ami a hajamon szinte fekete lett, kifakul majd barnásra?
Figyelt kérdés
Feketéről szivattam a hajam és az alja olyan szép színű lett,hogy azt nem akartam befesteni ,de a tetejét meg muszáj volt,mert ott szőkére szívta ki a lenövés miatt,és hát vettem egy szép barna festéket,ami feketésre fogta be:S Ha olyan lett volna a hajam mint a dobozon akkor nem lenne nagy eltérés az alja meg a teteje közt de így??Szerintetek ki fog fakulni??:( Amugy ilyen barnával van festve: [link] ha a teteje ilyen fekete marad akkor azzal mit tudok csinálni?Mert én szivatni megint tuti nem fogom,a világosabb meg be se fogja:( Szerintetek?2011. júl. 12. 11:14
2/6 anonim válasza:
Nem rövid a hajad, és túl sokat tettél rá?
3/6 A kérdező kommentje:
derékig ér a hajam:) nem tettem rá sokat,és annyi ideig hagytam fenn ami a papíron volt:S
2011. júl. 12. 11:24
4/6 anonim válasza:
Nyugi kifog fakulni a hajad 1- hónap alatt.:) Én mindig Palette hajfestékkel festem a hajam,középbarnát vettem,befestettem és ilyen feketés beütése lett.Igaz jól áll,de 1-2 hónap után elkezd kopni,meg a sok hajmosástól is:)
6/6 A kérdező kommentje:
hú akkor jó:)remélem h kikopik majd és nem leszek megint fekete. köszi a válaszokat:)
2011. júl. 12. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!