Hogy hordjam a hajam a táborba?
Figyelt kérdés
Egy hetes táborba megyek de szeretnék változatos hajviseletet. Hosszú a hajam és hullámos. Köszi a válaszokat. :)2011. júl. 11. 20:48
1/7 anonim válasza:
nem tudom mennyire tudsz angolul, de végül is ha csak nézed is sokat tud segíteni :)
2/7 anonim válasza:
Összekötöd, befonod, kiengeded, felkontyolod, viszel egy hajráfot.
Táborban nem igazán lesz lehetőséged tollászkodni a tükör előtt, hajvasalótól kezdve minden szart elcipelni meg felesleges, mert úgyse használod. :D
3/7 anonim válasza:
magaslófarok,konty,fonva,kiengedve,pici hátratűzve,1-2 tincs befonva
am én is mek táborba:D 25-én bernecébe:D
4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2011. júl. 11. 23:31
5/7 anonim válasza:
szerintem a legegyszerübb a konty :) divatos is , egyszerü is, csinos is, gyorsan meg lehet csinálni stb. :D
7/7 anonim válasza:
Táborban nem sok időd lesz, uh sztem vigyél hajgumit, csatokat, aztán befonod, lórarok, konty, félrekötöd, hátracsatolod, v befonsz pár tincset:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!