Hol lehet kapni olyan hajformázót, amivel nagy loknikat lehet csinálni (vagy hajsütővasat)?
Figyelt kérdés
Nem tudom, melyik a jobb, amelyik nem teszi annyira tönkre a hajat.2008. febr. 27. 17:00
1/1 anonim válasza:
Ha szerre gondoltál akkor nincs olyan. nincs olyan hab ami egy egyenes vagy hullámos hajat begöndörítene.
de van a bayliss-nek (lehet más márkába is) meleg hajcsavarójaa ami felmelegíti a csavarókat és száraz hajat kell vele becsavarni és mikor kihül levenni, ez nekem bejött.
szerintem media markt vagy hasonló üzletekben lehet kapni, de lehet tesco vagy nagy áruházakban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!