20 éves vagyok és már jönnek az apro ráncok a szememnél pedig nem festem a szemem. Mit tegyek? Vmi természetes praktika?
Én is ilyen gonddal küzdök. Ami nekem nagyon-nagyon bejött, a az DM-ben kapható Alverde szemvidító füves krém. Kb 1.000 ft, de tényleg használ, meg annak ellenére, hogy 15 mi-es a tubus, tényleg sokáig elég. És még jórészt természetes alapanyagokból is van. Finoman bemasszírozod reggel meg este, és pár nap után már sokkal szebb lesz.
Meg így nyáron ajánlott egy jó napszemüveg, mert a hunyorgás is rásegít a ráncok kialakulására.
Hidratálókrém, szárító tudfürdők, szappanok mellőzése, fényvédőzz ha napra mész!!! Vegyél fényvédős hidratáló nappali krémet, az annyiból jó, hogy kiszűri a nap káros hatását.
Ne napoztasd az arcodat, mert a ráncok 90%-a a nap miatt alakul ki sajnos!
28N (mondjuk nekem nincs ráncom, azért genetika is, de a nap az oka a bőr korai öregedésének)
Szemfestésnek semmi köze a ráncokhoz.
Ne cigizz, ne igyál alkoholt.
Kevesebb cukor, több víz, semmi nap.
Senkinek nem használt a szemránckrém???
Átküldöd a felmérést, amit végeztél?
Utolsót cáfolnám, mert ez is genetika, nem csak folyadékbevitel függő.
Nekem nincs még egyáltalán ráncom, pedig rettentő keveset iszom, nyáron is max napi 1 liter, télen kb 2 pohár vizet iszok meg naponta.
31/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!