Szerintetek ez ciki?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 13 éves lány vagyok, és még csak a hónaljamat borotválom, bár mást még nem is szeretnék (ezért is nagyon sokáig könyörögtem az Anyukámnak). Szóval, az egyik barátnőm, aki ugyanannyi idős mint én, a múltkor mondta (bár nem tudom, nekem ehhez mi közöm?), hogy neki már mindenét gyantázzák, és ott, az intim részénél fazonra. Én erre azt kérdeztem tőle, minek, mire Ő meghúzta a vállát, majd kicsit később azt mondta, hogy azért, hogy ha a strandon szétteszi a lábát, ne legyen ciki! :D Hát, akkor már elég lenne a bikinivonalat, nem? Bár nekem anyukám még azt sem engedné... :( De tényleg nem értem. Akkor az nagyon ciki, ha nekem még az sincs? Előre is köszönöm a válaszokat, és a normális válaszoknak örülnék :)
2011. júl. 8. 16:32
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
én ennyi idősen kezdtem el szőrteleníteni,mint te:) lábamat+ hnaljamat,ha strandra mentem akkor esteleg bikinivonalat
2011. júl. 8. 17:38
 12/14 anonim ***** válasza:

Azért a bikinivonalat szerintem nem ártana leszőrteleníteni,borotválni.

Anyukád meg úgysem, tudja,hogy mit borotválasz,ahogy már írták előttem:)

2011. júl. 8. 18:40
 13/14 anonim válasza:
a bikinivonaladat szerintem nyugodtan leszedheted, és a hónaljadat, na meg persze a láb.A többi nem fontos még neked aki nem él szexuális kapcsolatot :) és szerintem egyáltalán nem gáz az ha megkérdezed ezen az oldalon, azért van!!! 18/l
2011. júl. 14. 15:49
 14/14 anonim válasza:
0%

leborotváljam neked?

71/F

2011. júl. 29. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!