Hogy tudnám a göndör hajamat hullámossá tenni? Képek is vannak
Most iylen göndör a hajam:
[link] (és még ilyen hosszúságu is)
És ilyenre szeretném:
Azt olvastam hogy ha megmosás után bekenjük hajhabbal és hagyjuk megszáradni nem lesz anniyra göndör.igaz ez? esetleg valami más ötlet?
[link] (jobb oldali)
a három utolső kép oda tartozik ahhoz az egyhez..
szval igy:
Hogy tudnám a göndör hajamat hullámossá tenni? Képek is vannak
Most iylen göndör a hajam:
[link] (és még ilyen hosszúságu is)
És ilyenre szeretném:
[link] (jobb oldali)
Azt olvastam hogy ha megmosás után bekenjük hajhabbal és hagyjuk megszáradni nem lesz anniyra göndör.igaz ez? esetleg valami más ötlet?
hát a hajhabot nem tudom, viszont ha megmosod és szivacsos hajcsavarókat teszel a hajadba, attól ilyesmi eredményt kapsz, esetleg nagy hajcsavarókkal is elérhető ilyesmi... a kérdés csak az, hogy mennyire használ neked milyen erős a hajad... nekem pl abszolut nem marad benne a hullám amit én szeretnék csinálni (hasonló a hajam mint amilyet szeretnél, csak sokkal kuszább)
ja és még elérhető ilyesmi hatás akkor is, ha befonod a hajadat :D pl parkettába :)
sztem azt tudod tenni, h hajszaritoval szaritod ilyen körkefevel olyan egyenes szerüre..:) utana pedig, ha van hajvasalod--> van fent youtube-on egy csomo ilyen tutorial, hogy vasaloval hogyan lehet hullamos hajat csinalni. :) nagyon jok es müködnek.. es sokaig is tartanak.. ne lepödj meg.. en mar göndöritettem is vasaloval es jobb mint a sima hajsütö;):P
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!