Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A hajvasalòval elège...

A hajvasalòval elègetett hajat mèg helyre lehet hozni valamivel?

Figyelt kérdés
Vagyis a nagyon töredezett hajra gondolok ,es ràadàsul mèg festett haj is ,ha van valami megoldas lègyszi vàlaszoljatok .
2011. júl. 8. 04:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem már csak a fodrász segíthet, a nagyon töredezett hajra nem jók a krémek meg fújós izék sem. Viszont legközelebb, ha vasalsz, minden alkalommal használj előtte hővédőt. Ja és azért próbáld ne mindennap vasalni. Vagy annyira gáz, hogy anélkül nem akarsz mutatkozni?
2011. júl. 8. 06:27
 2/3 anonim ***** válasza:
Csinálj banán turmixot( banán+tej) kend a hajadra(de banándarabkák ne legyenek benne) kb 30-45perc múlva öblítsd le. Nekem ez bevált. Szerintem 1 próbát megér.. de valószínű,hogy jobb lenne egy fodrász :)
2011. júl. 8. 07:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Semmi se fogja helyrehozni, mindenképpen le kell vágni. Ami még rosszabb, hogy a festéstől és vasalástól nem csak a haj vége károsodik, hanem az egész hossza. Ha most abba is hagynád a festést és vasalást, akkor is le kéne növeszteni az egész hajad ha egészséges hajat szeretnél.
2011. júl. 8. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!