Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Arckozmetikus el tud tüntetni...

Arckozmetikus el tud tüntetni pattanást?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy el, csak arra lennék kíváncsi, hogy ha mondjuk kijön egy még kezdeti állapotban, akkor elmegyek hozzá és megcsinálja úgy, hogy utána már ne is látszódjon, hogy piros stb.? Mennyibe kerülne amúgy?
2011. júl. 7. 19:34
 1/4 anonim ***** válasza:
piros lesz utána egy kicsit. de kenhet rá színezett hidratálót vagy az ő jófajta, minimálisan károsító alapozójából, bár az úgy tudom, plusz pénz.
2011. júl. 7. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen,az is feltétel elvileg,hogy ne látszódjon a tisztítás után.Nálam legalábbis az.
2011. júl. 8. 07:03
 3/4 anonim ***** válasza:
hát akkor neked nagyon jó kozmetikusod van :DD
2011. júl. 8. 07:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Én magam vagyok a kozmetikus.Tőlem még senki nem ment el feldagadt,piros foltos arccal.Ezt is tudja minden kozmetikus,csak a pénz fontosabb.
2011. júl. 9. 07:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!