Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Borotválom a nemiszervemet,...

Borotválom a nemiszervemet, de rá egy nappal mindig kiütéses lesz a helye neki, irritálva van a bőr vagy mi?

Figyelt kérdés
16/F vagyok
2009. márc. 29. 19:33
 1/9 A kérdező kommentje:
Aki ugyanilyen vagy hasonló helyzetben van az segítsen kérem
2009. márc. 29. 19:35
 2/9 anonim válasza:

Velem is előfordul!

Legközelebb ha csinálod, próbáld száliránnyal megegyezően húzni!

19F

2009. márc. 29. 19:38
 3/9 anonim ***** válasza:
Borotvahabbal csináld mindig, aztán ha kész kend be valami bőrnyugtató krémmel, pl. Nivea. Vagy vannak borotválkozás utáni krémek ami kifejezetten intim részre van.
2009. márc. 29. 20:01
 4/9 anonim ***** válasza:
vagy borotvahab, vagy nedvesítsd be kellően ott a bőrödet, sose csináld szárazon mert kipattogzik tőle a bőrőd
2009. márc. 29. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:

én is borotválom nekem lesz lesz kiütéses viszont nagyon irritálódik... én habbal csinálom

de most tervezek venni olcsó gyantákat (amik alapból folyékonyak amiket nem értek és most adtam fel egy kérdést erről xD) szóval ha veszek gyantákat megírom neked ha tudom hogy milyen azzal...

2009. márc. 29. 21:08
 6/9 anonim ***** válasza:
jah ez lemaradt XDDD: F13
2009. márc. 29. 21:09
 7/9 anonim válasza:
ha a borotvánál maradsz, akkor minden nap borotváld, és annyira megszokja a bőröd ,hogy pár nap múlva baba bőröd lesz. :D én ezt csinálom. de borotválás után feltétlen kend be valami nyugtató testápolóval. pl én a baba kamillás testápolót használom. és ez így nagyon bevállt.
2009. márc. 29. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:
épp ez az,h ne mindennap,meg ne akkor amikor csak borostásodik! Én kimondottan oda nem ajánlom a borotvahabot,mert kiszárít..inkább jósűrű szappanhabot tegyél a felületre
2009. márc. 29. 23:25
 9/9 anonim ***** válasza:
Először is nem jó borotválni, mert ha már szőrtelenítesz, akkor a zsacsit is illene, amit borotvával megözelíteni elég horror. Inkább szőrtelenítő krém, érzékeny bőrre. Ha mindenképp borotva, akkor viszont megmondom a valóságot: Borotvakrém. Barbon vagy derbi fa.szom tudja sokkal jobb, mint akár a leg márkásabb borotva gél. Arcborotválásra is sokkal de sokkal jobb. Utána pedig babahintőport vagy babatestápoló krémet használj. Mármint a p@csödre.
2009. márc. 30. 03:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!