Fesztiválra milyen sminket illetve hajat szoktatok késziteni?
Én kb igy szoktam csinálni a szememet.
Hát sztem normális egyén nem ezzel pepecsel egy ilyen helyen. xD
Haj? A jobbak fésülködnek is, max tűzd fel a frufrud, vagy kösd össze, úgyse viszel 8 fésűt, hajlakkot, tükröt, hajvasalót. :D
Smink? Max szemceruza, úgyis csak szétkenődik, a higiénia meg nem az igazi, és rendes tükröd még mindig nem lesz.
Amúgy se erről szól az ilyesmi. :D Csak azért nem viszek ki minden sminkvackot, hogy megártson neki a meleg, összetörjön, foglalja a helyet.
Köszi. :) Inkább nem fogok sminkelni, ha lefolyik nem lesz vmi szép látvány... :D
És ha csak sima koncertre mentek? tehát nem ilyen ottalvósra?
Szerintem ha ügyes vagy, használj (jó minőségű) tust, mert az nem kenődik el, és egész nap tart :D (persze próbáld ki, mielőtt fesztiválra mész vele, hogy biztos nem kenődik-e el az a fajta)
Mikor koncertre megyek, én így szoktam sminkelni:
- antibakteriális alapozó, mert csúnya a bőröm sajnos :/
- alul szürke (vagy ezüst, nem tudom eldöntetni) tus
- felül fekete tus
és ennyi :D Hajamat meg úgy csinálom meg, hogy kivasalom, és a felső harmadát hátragumizom, a frufrumat meg hullámcsattal oldalra tűzöm (ez fontos, ha neked is van, főleg, ha már lenőtt)
Remélem, tudtam segíteni :) (14/L, és mielőtt a smink miatt problémáznának egyesek, édesapámmal és az ő haverjaival járok koncertekre :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!