A Vichy termékek hatásosak pattanások ellen?
Szia!
A Vichy termékek nagyon jók, de szerintem, azért drága ugyanezt ellehet érni mással is...
Keresd fel a kozmetikusod, hogy milyen a bőrtípusod, mert a zsíros bőrnek is vannak fajtái pl az enyém korpás sebora..
Magyarul, hogy sok miteszer, kevés pattanás és a pattanás is a miteszertől keletkezett... Az Ircsi termékek nagyon jók ezek nagy részt pakolások ezt csak kozmetikustól tudod megvenni mert laikusnak nem adják ki, sőt nem minden kozmetikusnak adják ki csak aki rendelkezik ilyen kártyával, hogy ért is a dolgához! Ám a Zineryt, amikor allergiám volt és gyullatt aknék keletkeztek aminek nem volt fejük, szépen levitte 2 hét alatt, de hozzáteszem nem 1-2 db volt rajtam, hanem tele az egész ez viszont nekem a szolitól alakult ki, de ha érdekel ezt is elmesélem...Mert ez nagyrészt minden emberre jellemző...
Szal Ircsi termékek,Sunfleur kénsavas arcradír amit herbriákban találsz meg, Hydrophilicim arctisztító ez teljesen semleges tehát minden bőrre jó, szal nem lehetsz rá allergiás! E mellé még a Zynerit és tökéletes lesz a bőröd! Ja meg minimum 2 havonta kozmetikus arckezelés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!