Mit csináljak a hajammal? (folyt lent)
Figyelt kérdés
Göndör-hullámos hajam van.És mikor kifésülöm akkor teljesen szét borzong a hajam,s mintha külön életet élne...Próbáltam már vasalni a hajamat,mert már nem bírtam,hogy söprű van a fejemen,de abba hagytam mert káros ha mindig csinálom.(persze csak akkor ha megyek valahová)S jelenleg is használok valami féle gliss kur-os haj sprait,de ez sem az igazi.Aztán meg hajhabot probáltam,s az bejött de nemtudom,hogy mennyire káros.A lényeg,s a kérdésem az lenne,hogy mit csináljak a hajammal ha csak simán ki akarom engedni,és nem szeretném ha mintha megrázott volna az áram,s ugy álna a fejemen,hogy mit használjak,hogy szép hullámos hajam legyen,és ne szálingózzon szét?2011. júl. 4. 14:57
1/1 anonim válasza:
minden este rakjál bele hajcsavarókat
vágass másmilyen fazont
ne fésüld minden nap
használj balzsamot, sprayt, krémet (amitől fényes lesz)
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!