Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetnék még a bőrömért?

Mit tehetnék még a bőrömért?

Figyelt kérdés

21 éves vagyok.Minden nap legalább napi 2l folyadékot iszom,ha tehetem többet is.

Élesztőt eszem,pár összegyúrt golyócskát minden nap,ez szépen rendbetette a körmöm,talán a B vitamin tartalma miatt a bőrömnek is jó.Joghurttal vagy uborkalével összekeverve az arcomra is teszek "élesztőpakolást" hetente.

Ezenkívül csak hidratálókrémet használok(Nivea),de még nem találtam meg azt ami hidratál,de nem zsírosít.(Ha van ötletetek szivesen fogadom)

Mit tehetnék még,hogy ne ráncosodjak hamar?

Anyukám mindenféle drága kencével keni magát,2 kezemen nem tudnám összeszámolni.Én nem szeretnék ennyi mesterséges kencét használni,de mégis jó lenne ha sokáig feszes lenne az arcom.

(Persze szokatm gőzölni és radírozni hetente,2hetente)

2011. júl. 4. 10:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így jó. Max. annyit tudok írni, hogy kamillával gőzölj, ha eddig nem azzal tetted. 19L
2011. júl. 4. 13:36
 2/2 anonim ***** válasza:
finomítatlan shea vaj
2011. júl. 4. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!