Akinek hosszú haja van, mit csinál, hogy ne gubancolódjon?
Figyelt kérdés
Nekem vékony szálú hajam van, de sok. Kb hátam közepéig ér. Ha ki van engedve kb 1 óráig már órákig kell bontogatnom, hogy ne kelljen kivágni a csomót. Ha összekötöm lófarokba, akkor megtörik.2011. júl. 4. 01:36
1/6 anonim válasza:
lehet kapni fésüléskönnyítőket.. én hajmosás után mindig befújom,ráadásul még ápolja is a hajam:)
2/6 anonim válasza:
ezt szeretném tudni én is, mert már fenékig érő hajam van és ez a gondom. plusz ha még szél is fúj akkor katasztrófa... nekem nem segítettek a kifésülés segítő termékek :((
3/6 A kérdező kommentje:
Én be szoktam fonni. Nekem ez az egyetlen ami beválik. De nem mehetek mindig fonott hajjal mindenhova,
2011. júl. 4. 09:36
4/6 anonim válasza:
Hát durvány csak álmomban kócolom magam, meg ha sszél van. :/
De alapvetően hagyom magától száradni, akkor eleve hullámos, kócos, olyan beach feelinges lesz és az úgy is marad. Ha ki van egyenesítve, akkor szerintem max a folytonos fésülés segít. :D
5/6 A kérdező kommentje:
Nekem alapból szög egyenes :s
2011. júl. 4. 12:49
6/6 anonim válasza:
Nekem térdig érő, egyenes hajam van és azt csinálom a kócolódás ellen, hogy mindig össze van fogva, kivétel estére. Nem olyan szorosan, hogy ne törje. Plusz hajmosás után én is fújok rá fésüléskönnyítőt. Persze valamennyire azért így is gubancolódik, ezért naponta 3-4-szer át szoktam fésülni a hajgumi alatti részt, de ha valahova megyek, akkor mindenképpen megfésülöm.
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!