Az jó ha úgy 3-4 naponta mosok hajat? 3nap mindig eltelik 2 hajmosás közt.
Figyelt kérdés
2011. júl. 3. 23:32
1/4 anonim válasza:
Nincs olyan, hogy így jó vagy úgy jó. Akkor mosd, amikor úgy érzed hogy kell. :D Amúgy én 3 naponta mosom, a 4. nap már nem szép.
2/4 anonim válasza:
Ha neked úgy jó, akkor most úgy.
Én kétnaponta mosom.
Függ attól, hogy sportolsz -e. Én utálom, ha valakinek izzadt hajszaga van, olyan tipikus emberillat, de én nem szeretem. Meg ha por van, akkor az is beleragadhat, tehát szerintem ez sok mindentől függ.
Ha szép, fényes, nem zsíros és lelapult, akkor elég ha akkor mosod, amikor már szükséges.
3/4 A kérdező kommentje:
De ha sűrűn mosok hajat akkor nem fog jobban zsírosodni?
2011. júl. 4. 15:24
4/4 anonim válasza:
Nem kötelező gyakrabban mosni. Ha nem büdös és ápolatlan kinézetű, akkor mosd így, ahogy neked bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!