Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Melyik hajszín áll jobban?...

Melyik hajszín áll jobban? Szőke vagy barna?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. júl. 3. 21:06
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
A barna sokkal, sokkal jobban áll. :D
2011. júl. 4. 00:14
 22/32 anonim ***** válasza:
a barna a szebb a szőkével úgy nézel ki mint egy kis agyatlan liba viszont a barna uhúúúú nah az minden pasi álma ;)
2011. júl. 4. 00:19
 23/32 anonim ***** válasza:

20-25? Na ne szórakozzunk már...

Szerintem megvan 35 is...

2011. júl. 4. 00:25
 24/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Öcsikém, tőled is nagyon hízelgő hogy még itt is és ilyen időben is velem foglalkozol, ahelyett hogy csajoznál... :D XD meg a dréga haverodnak is köszi a megjegyzését, csak hogy félreértés ne essen... jelenleg 18 vagyok (1 hét és 19)

A szőke hajas képek olyan 16 éves koromban készültek, a barna meg kb. 1 hónapja. Igen, már sokan mondták hogy idősebbnek nézek ki, de 35? nevetséges... -.-

2011. júl. 4. 01:06
 25/32 anonim ***** válasza:

Pedig tényleg 35-nek néztelek...

Tiszta ránc a szemed alatt.

Dohányzol?

2011. júl. 4. 01:27
 26/32 A kérdező kommentje:
Nem dohányzom -.-
2011. júl. 4. 08:09
 27/32 anonim ***** válasza:

Barna sokkal jobb.

Egyébként nagyon ráncos vagy ilyen fiatal létedre.

Nem sértésként,de több folyadékot kellene innod és valami hidratálót használni.

2011. júl. 4. 10:43
 28/32 anonim ***** válasza:

Hol tiszta ránc? A szemei alatt van két kisebb mimikai ránc. Vagy szarkaláb. Tudod, maximum azért nem látsz más ennyi idős lányon mert azok meg tele vannak alapozózva.-.-

Eddig én mindegyiken láttam ráncot, szarkalábat ha úgy tetszik, ha nem a szeme alatt akkor a szája környékén de a lényeg , hogy volt.

Ha meg valakinek tiszta ránc az a 2 kis szem alatti mimikai ránc, akkor csak gratulálni tudok az biztos nem látott még igazán ráncos embert eddig..

2011. júl. 4. 12:36
 29/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, de nem a ráncaimmal kapcsolatos volt a kérdés, szóval az efféle véleményeket igazán megtarthattátok volna magatoknak. -.-
2011. júl. 4. 18:58
 30/32 anonim ***** válasza:

Jajj mert csak a jó kritikát fogadod el,hogy szép vagy meg gyönyörű...-.-

Látszik milyen gyerekes vagy.

2011. júl. 4. 19:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!