Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit csináljak a hajammal,...

Mit csináljak a hajammal, hogy ne göndörödjön be?

Figyelt kérdés
Félhosszú hajam van, festem is és egyenesítem is, ezért nagyon el van törve :(. Hétfőn megyek fodrászhoz és olyan hajat akarok amit nem nagyon kell egyenesíteni. Tudnátok vmi jó stilust ajánlani?g vmi szert amitől nem göndörödik be...
2011. júl. 2. 12:33
 1/3 anonim ***** válasza:
én hajam is göndörödik,alapból van benne hullám,és ha pára éri akkor aztán végem van,mondjuk én nem vasalom,párom sem szereti,úgy szreti,ahogy van,meg nem akarom tönkretenni...festeni festem,de csak hajszínkrémmel(Casting)ami ammóniamentes
2011. júl. 2. 12:51
 2/3 anonim ***** válasza:
Fructis táplál és kisimít családja. Jójó, ettől se várj azért hihetetlenül egyenes hajat meg stb, de valamennyit biztos segíteni fog. Nekem ilyen samponom van most, és hát mit mondjak nem olyan rossz az eredmény :)Párataszító összetétele is van. Aztán, hogy neked beválik-e vagy sem, azt ki kell tapasztani, de egyébként van még más márkának is , pl. Gliss kur. Ha ilyenekben gondolkodsz esetleg, akkor mindenekelőtt azt tartsd szem előtt, hogy alapjáraton melyik az a sampon, ami bejött neked, és akkor annál a márkánál keresgessél ilyen termékcsaládot :)
2011. júl. 2. 13:00
 3/3 anonim ***** válasza:
Én Nivea-ból használtam ilyen egyenesítőt nem volt rossz...
2011. júl. 2. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!