Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fekete hajat leszedi? Rá...

Fekete hajat leszedi? Rá lehet festeni az alkalmazása után? és a másikról mi a véleményetek? Használtátok már fekete hajra (hajradír)?

Figyelt kérdés

1.

[link]

2.

[link]

És hol lehet beszerezni a másodikat?? :O

2009. márc. 27. 19:34
 1/6 A kérdező kommentje:
az elsőt (linket) láttam tescoba ma csak nem tudom hogy a feketével mit csinál?!És hogy arra lehet e ráfesteni mást?!
2009. márc. 27. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
mik ezek?
2009. márc. 27. 19:35
 3/6 anonim ***** válasza:
47%
Az a baj, hogy a fekete festék szinpigmentjei nem csak a haj belső szerkezetében vannak (mint a festékek általában), hanem a haj külső rétegén is megtapadnak. Ezért nehéz megszabadulni tőle. Fodrásznak is eltarthat akár néhány órát is, mire óvatosan radirozgatja a hajat. Szerintem érdemes lenne inkább szakemerre bizni. A minimum, hogy nem biztos,hogy viselhető szint kapsz, de tönkre is teheted a hajad!
2009. márc. 27. 20:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Az első egy szőkítő cucc, a második pedig loreal hajradír :)
2009. márc. 27. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
ha elfogadsz egy jó tanácsot,a szőkitő cuccal óvatosan,mert a feketére festett haj narancssárgás lesz tőle,és nagyon tönkre is teszi.Nekem 2x volt fekete hajam mind a kétszer azt hittem megbolondulok mire kicsit kivilágositottam,szörnyen tönkrement a hajam.Bizd fodrászra!!
2009. márc. 28. 08:18
 6/6 anonim ***** válasza:
A masodikat fodraszkellekesnel tudod beszerezni. Leszedi a feketet es egyaltalan nem roncsolja a hajat, de rogton utana festeni kell mert narancssargas lesz. Egy arnyalattal vilagosabb szint valassz mint amit szeretnel. Nem roncsolja a hajat. A szokites igen.
2009. márc. 28. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!