Mit rontok el a hajfestékkel?
Kezdtem egy Johanna nevű 300 forintos szőke szinezővel (gesztenyebarna a hajam) nem fogta be de akkor arra gondoltunk hogy biztos vacak mivel túl olcsó volt. Aztán a szőke henna ami szintén nulla volt pedíg próbáltam forró vízzel aztán másodszorra tiszta szesszel kiáztattam és hajpakolással kevertem egyik se hatot....
És most egy elég drága olasz összekevergetős festék 3%-os hidrogén peroxiddal...(oxidáló festék)
Az összekevert festéket felkentem majd becsomagoltam alufoliába vártam 40 perce (35-40 percet ír) lemostam...és semmi....
Mit rontok el? Levegőn kellett volna hagyni mielőtt lealufóliázom? mert a csapra cseppent festék bebarnult míg az alufólián lévő világos színű maradt... De nem tudom ez számít-e először használnék igazi hajfestéket, és már nagyon idegesít hogy semmi nem foglya be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!