Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mi a fenét csinálhatnék még? :' (

Mi a fenét csinálhatnék még? :' (

Figyelt kérdés
Sziasztok. 15 éves lány vagyok, és ovális arcom van, magas homlokkal. Nincs valami dús hajam. :SS Semmilyen frizura sem áll jól. :( Ha nincs frufrum akkor ronda nyomi fejem van, le van lapulva a hajam. Ha oldalfrufrum van akkor is le van lapulva az egész, ugyan az. Most vágattam teljes frufrut, valami rettenetes. :'( Holnap megyek nyaralni, így nem mehetek el, valami szörnyá. :'( Mitcsináljaak??? :'( Annyira csúnya vagyok... :(
2011. júl. 1. 18:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ennyire nem áll jól, akkor tereld el róla a figyelmet egy divatos konttyal. Egyébként minden a kisugárzáson múlik. Van egy lány a suliban, aki egyébként átlagosan néz ki, semmi extra, de egyszerűen ha valaki ránéz, beleszeret, annyira jó a kisugárzása, folyton mosolyog... Én is ezt teszem, és azóta sokkal jobban érzem magam a bőrömben, Te is tedd ezt.
2011. júl. 1. 18:36
 2/10 A kérdező kommentje:
valami ilyesmi a frufrum, csak nem ennyire dús, és nem ennyire felülről jön. Valami szörnyű, bili fejem van benne, és amire még megnől.. :'(
2011. júl. 1. 18:37
 3/10 A kérdező kommentje:
2011. júl. 1. 18:37
 4/10 A kérdező kommentje:
Szélesíti a fejemet, így is elég szörnyű... :(
2011. júl. 1. 18:39
 5/10 anonim ***** válasza:
És ha "oldalrasepred" ? álaszd el kétfele, és a nagyobb részét gyengén csatold oldalra, de úgy, hogy még kicsit lelógjon. Remélem, érted.
2011. júl. 1. 18:44
 6/10 A kérdező kommentje:
Igen értem, már próbáltam, de valami rettenetes! :'( Semmi sem áll jól..:(
2011. júl. 1. 18:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el, hogy ennyire rossz. Nem tudsz a google-ről képet linkelni, hogy kb miylen az arcod, homlokod?
2011. júl. 1. 18:50
 8/10 anonim ***** válasza:
tupírozd kicsit fel is sokkal dúsabbnak tűnik nekem is olyan a hajam,hogy sehogy sem akar összeállni
2011. júl. 1. 19:26
 9/10 anonim ***** válasza:

ez a frufru pedig kimondottan a magas homlokú lányoknak áll jól:)

tupírozd fel,vagy ezt a frufru-t rakd fel egy púp-ba:D.hátra egy laza konty,és nagyon szép lesz:D

vagy ha két copfot csinálsz,és púp az is tök jó:D

de ha nm szeretnél púpot,akkor fogadd el!a kisugárzás tényleg fontos!:D

vagy a frufrudat hagyd,tedd fel a hajadat copfba,magasra,és úgy is tök jó:D

2011. júl. 1. 20:32
 10/10 anonim ***** válasza:

ezt próbáld ki: [link] ( a szőke hajú lányt nézd) én is igy szoktam, szinte mindig,mert nekem sem áll jól leengedve+ még göndör is a hajm és rövid.:SS

vagy itt van ugyanez, csak oldalra: [link] rajta nagyon szépen áll mindkettő

sztem te is próbáld ki, egy próbát megér!! :) 16/L

2011. júl. 8. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!