Cseszernye kérdése:
Mit tudtok a cukorgyantáról? Használja valaki? Vélemény?
Figyelt kérdés
azt hallottam sokkal gyengébbé teszi a szőrt és bőrbarátabb,mint a hagyományos gyanta. vélemények akik már próbálták!?2011. júl. 1. 15:46
1/5 anonim válasza:
Nekem nem szokott annyira fájni, mert nem a bőrhöz és szőrhöz tapad, hanem csak a szőrhöz.
Szerintem ennyiből jobb.
2/5 A kérdező kommentje:
otthon főzöd v kozmetikusnál elérhető?
2011. júl. 1. 16:04
3/5 anonim válasza:
Én főztem már itthon, szépen kiszedi egyébként a szőrt, tényleg sokkal jobb, mint a sima gyanta, egyrészt nem is fáj annyira, másrészt pedig nem fog annyira kipattogni a bőröd. Az egyetlen problémám az volt vele, hogy el kell találni, hogy milyen sűrűségűre kell főzni, hogy használható legyen. Ez egy kicsit nehéz, én túl is főztem, de gyakorlás kérdése :) Ha érdekel a recept akkor antivali-n megtalálod :)
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm utánanézek :)
2011. júl. 3. 14:11
5/5 anonim válasza:
én készítőtől veszem, és én használom havonta egyszer , nem járok kozmetikushoz. én meg vagyok elégedve vele. vegyszermentes, tehát kipattogzódás nincsen tőle. piros terület van, de az elmúlik nyom nélkül. a szőr ritkábbra nő vissza és vékonyabbak szőrszálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!