Próbáltátok már a Rossmannban kapható Eveline Cosmetics karcsúsító szérumokat?
Figyelt kérdés
Sok féle termék van az Eveline Cosmeticstől. Csinos nő vagyok, de ezeket használva még szebb a testem, ahol karcsúsítás fér rám (pl. comb) ott karcsúsítom, feszesítem, eltüntetem a narancsbőrt, még simábbá varázsolom a bőrömet. Most vettem egy ilyen piros tubusos karcsúsító szérumot (amitől melegség érzés van ott ahol bekenem, így fejti ki hatását) és a hasamra is használom, hogy még karcsúbb legyek. Próbáltátok már ezeket, ti miket tapasztaltatok? Ugye nem káros? Mert azt tapasztaltam tényleg van hatása jócskán!2011. júl. 1. 09:06
1/5 anonim válasza:
érdekes hogy krémtől is lehet fogyni.
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, szerintem is érdekes, de ha nem látom a saját szememmel meg a mérőszalagon, el se hiszem. És ráadásul sokkal bársonyosabbak is a lábaim meg feszesebbek is, kevesebb lett a narancsbőr is. Kiváncsi vagyok, hogy vajon ez a piros változata, amit hasra is lehet kenni, ez is beválik-e.
2011. júl. 1. 09:25
3/5 anonim válasza:
Szia!én ma vettem ilyet amit írtál.Engem szinte éget annyira meleg :D...amúgy vékony vagyok és nekem is jó alakom van de azért itt ott előfordul narancsbőr,amit szeretnék eltüntetni.Izmos vagyok és nincs sok háj a combomon de így is nagyon vékony nem szeretném h még vékonyabb legyen...neked szemmel láthatóan vékonyabb lett ?És hasra milyen ???köszi
4/5 A kérdező kommentje:
Remélem, jó lesz ez a piros amit hasamra használok. Még csak most kezdtem el. Én is kb. 1 óráig ilyen forróságot érzek a kenés után. :) Remélem, lesz eredménye. Minél csinibb szeretnék lenni! Még jobban szeretném fokozni! :)
2011. júl. 8. 17:33
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem már most látszik a változás! :))
Megjelent a hasam felett közvetlenül függőlegesen egy csík (szép határozott), és láthatóan még karcsúbb lettem! :)
Venni fogom továbbra is ezt a krémet.
2011. júl. 11. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!