Hogy magyarázzam el a fodrásznak?
ilyen frufrut szeretnék
és az még a kérdésem,hogy szerintetek fel tudom majd akkoris így tűzni? [link]
vagy így
Vidd el neki a képet :)
Nem valószínű,hogy feltudod majd tűzni.
Szerintem is vidd el neki a képet. Mentsd el telódra, vagy nyomtasd ki.
A frufrudat pedig ha elég ügyes, és türelmes vagy, majd ilyen rövid hajjal is fel tudod tűzni. Csak előrébb kell raknod majd a hajcsatot a rövid haj miatt. :)
Hát, mivel ennek a frufrunak az a lényege, hogy fokozatosan tépett, így a rövidebb részek ki fognak jönni. Szerintem nem tudod akkor rendesen feltűzni, főleg nem ilyen "puffosra".
Amúgy vidd el a képet, akkor biztos érteni fogja :) Arra viszont vigyázz, hogy ez a haj főleg akkor áll jól ha vasalva van (a frufru legalábbis)
hát jó :/ nem valami meggyőzőek a kommentek hogy feltudom majd tűzni :D de már úgy unom a hajam valamit kezdenem kell vele.Nagyrészt így szoktam hordani a hajam csak nem ilyen ferdét meg ronda csattokat szoktam tűzni http://www.youtube.com/watch?v=3-UQsVtFZQ8&feature=related
szerintetek ha elöl fújok jó sok lakkot meg csattal még oda tűzöm az úgy jó?nem jön szét?:D
nem.ez nem az én hajam :D csak találtam valahol.nekem sokkal dúsabb és egyenes kb a hátam közepéig ér.csak a frufrum lenne tépett a hajam vége máshol ugyan olyan lenne mint eddig egyenes. [link]
ilyesmi az én hajam is még a színe is passzol bocsi de ide nem akarok magamról képet felrakni.mindegy szerintem megcsinálom max majd ha nem tetszik megnövesztem :)ezt is ki kell próbálni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!