Fodrászok! A dauervizet a felvitelnél kell hígítani? Vagy csak simán mehet a felcsavarásokra?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a fixálót vízzel kell hígítani, de a dauervizet is?2011. jún. 30. 18:25
1/2 anonim válasza:
Magadnak akarsz dauerolni??? Otthon? Nem túl jó ötlet. Nos...A dauer vizet általában hígítás nélkül, egyenletesen kell eloszlatni a hajon, felcsavarás után. A csavaró nem lehet fém, csak fa. 20-25 perc után mosd le, majd vidd fel a fixálót...úgy 10 percre. Ezután nagyon alaposan mosd le. Egyik anyag sem érintkezhet a fejbőröddel. Röviden ennyi. De inkább menj el fodrászhoz, mert ha magadnak csinálod, abból katasztrófa lesz.
2/2 anonim válasza:
Én nem vagyok fodrász ugyan, viszont hallottam hogy kell hígítani mert nagyon erős marró hatása van a hajszálaknak meg nem tenne jót ha nem lenne felhígítva.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!