Tényleg van olyan (persze ritkán), hogy ha a gyantázunk, és határozottan lerántjuk akkor a bőrünket is leviszi?
most akarom a bajszomat de olvastam tegnap egy újságba, és félek tőle...
de normálisan válaszoljatok, és ne direkt hülyén mert így is beveszek minden marhaságot.. :)
ha jól téped..nem fordulhat elő ilyen..uristen mit csinálhatott az a kozmetikus :O hideg gyantával egyszerűbb a helyzet irj h hogy sikerült :)
21L
Őszintén én erről most itt hallok először, azért is nyitottam meg a kérdést, hogy elolvassam, hogy mit írnak, hogy létezik-e ilyen. Majdnem 10 éve gyantázok itthon magamnak, hagyományos gyantával, és eléggé érzékeny bőröm van, pl a szőrtelenítő krémtől már kisebesedik, e olyan még nem volt, hogy a gyantától le jött volna...
A legrosszabb, ami történhet, hogy túl forró a gyanta és megégeted magad vele, de nekem más bajom nem volt.
Amúgy pedig ha gyantázás előtt behintőporozod a területet, akkor könnyebben lejön a gyanta (és a szőr ugyanúgy beleragad), ha ettől félsz (én így csinálom, de csak azért, hogy jobban feljöjjön és ne maradjon gyanta rajtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!