Hogyan tudom így beszárítani a hajam?
Figyelt kérdés
Nagyon tetszik ez a haj, de sehogy sem sikerül beszárítanom így. :S Mindig lelapul. :S
Tudnátok valami tippet adni hogyan csináljam?
A hajam hasonlóan van levágva, és ilyen hosszú is kb. :)
Előre is köszönöm! :)
14/L
2011. jún. 30. 16:16
1/8 A kérdező kommentje:
elsősorban a frufrura gondolok! :)
2011. jún. 30. 16:17
2/8 anonim válasza:
Túl sok a Barátok közt már!Megfertőzi az országot!
Amúgy szerintem oldalra fésülve lehet ezt elérni,hogy ilyen legyen.Sokáig nem lesz ilyen semmilyen termékkel,de egy-két órácskára el lehet érni,hogy ilyen maradjon.Zselével esetleg..stb.
4/8 anonim válasza:
Vizes hajadra tegyél hajhabot és úgy szárítsd be.
5/8 anonim válasza:
létezik külön hajtőemelő spray is, a Garniernek van ilyen
6/8 anonim válasza:
Miután oldala szárítottad tupírozd be és lakkozd.
7/8 habibi válasza:
nekem mindig így áll a hajam, és utáloooom, ez neked tetszik? de amúgy úgy sikerül így állnia, hogy csinálok oldalt egy választékot, megszárad és az ellentétes oldalon megcsinálom az új választékot és ráfésülöm az első választékból származó hajam. (értesssz? ha nem próbálj megérteni :D )
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :):)
2011. jún. 30. 21:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!