Barnás lilás foltok az arcomon. Hogy tüntethetném el őket?
Megnyomkodtam az arcomat és ettől sebes lett több helyen (ahol nyomkodtam). A sebek eltűntek de most a helyükön lilás foltok maradtak. És nem akarnak eltűnni. Mit tehetnék? Örökre ott maradnak vagy valamit lehet vele kezdeni?
Arcradírt szoktam használni, Rozex gélt is de nem hatnak. :( Nagyon csúnya az arcom.
22 / l
Szia!
Esetleg menj el bőrgyógyászhoz. Vagy pedig alapozó, hogy ne legyen feltűnő. De lényegében, a bőrgyógyász lenne a legcélszerűbb.
Sziasztok!
Bocsi,hogy belekontárkodok a kérdésedbe,de nekem is pont ez a bajom.:( Megkérdezhetem attól,hogy,aki a bőrgyógyászt javasolta,pontosan mire gondolt?Mármint,hogy most nyáron szerinted lehet vmit kezdeni ezzel,mert én felhívtam millióm egy kozmetikust,de ugye ilyenkor nyáron már nem vállalnak semmilyen hámlasztást...:S köszi előre is
Kedves utolsó!
Őszintén szólva nem gondoltam semmire, hogy mi lehet. Csak ugye a lilás foltok nem épp normálisak az arcon, azért javasoltam.
Én is kozmetikust hívtam fel. Azt javasolta hogy 50-es faktorral védjem az arcom és kenegessem óránként ha napon vagyok mert a nap rosszabbá teszi. Sőt az hozta elő. Szóval sebes lett a pattanások után, kimentem anapra és ezért maradtak ott a foltok...
Ez mellett napi bőrradírt javasolt, de így jobban kell figyelni az UV védelemre, így hamarabb elmúlik. De szerintem így is minimum 1-2 hónap :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!