MI a velmenyetek a hajnoveszto szerekrol?
Figyelt kérdés
karosak az egeszsegre? mashol is nohet szor toluk?2011. jún. 29. 19:07
1/4 anonim válasza:
Egy valamit növesztenek: a gyártóik vagyonát.
2/4 anonim válasza:
szerintem márpedig hatásosak. persze biztosan nem mind. a tablettáktól a szőröd is gyorsabban nő, ezért jobbak a hajszeszek, olajok. én a herba vitát használom
3/4 anonim válasza:
elöbb a fogyokurás száj spré monst meg ez?arra jo hogy ne legyen nehéz a pénztárcánk
4/4 anonim válasza:
Én szinte mindent kipróbáltam, de nem használt semmi a vitaminokon kívül. Azoktól máshol is nőhet a szőr jobban, igaz én ezt nem vettem észre. Persze ezektől sem kell csodát várni, max. 0,5-1 cm-rel többet nő a haj tőle havonta. Az ilyen ricinus és társai pláne nem működnek. Láttam itt olyat, hogy valaki azt írta, a ricinus nagyon jó és hatásos, mert április óta már 2 cm-t nőtt a haja. Az simán egy átlagos növekedés, semmi extra, ricinus nélkül is nő annyit. (Az agyam eldobom az ilyenektől.) Az egészségre amúgy szerintem nem károsak, esetleg csak akkor, ha pl. túl sok vitamint szedsz, nem a normál adagot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!