Mit gondoltok, egy hajszín sokat változtathat a külsőn?
Figyelt kérdés
Esetleg saját tapasztalat (átfestetted a hajad és szebbnek találtak, népszerűbb lettél..stb - ha igen milyen színről milyenre)?2011. jún. 29. 15:54
1/7 anonim válasza:
attól függ. ha mondjuk szőkéről vörösre fested, akkor igen. de ha barnáról feketére, az nem annyira feltűnő. :)
2/7 anonim válasza:
Nekem pl sokkal jobban áll a vörösesbarna haj jobban kihozza a szemem és teljesen más az arcom tőle, most világosbarnás van benne egy kis szőke de nem tetszik.
Van akinél számít a hajszín. Ez sok mindentől függ.
Bőrszíntől, szemszíntől is.
3/7 anonim válasza:
Igen,én pl szőke voltam sokáig,aztán egyik napról a másikra gondoltam egyet és padlizsán lila lettem.Akkor aztán többen fordultak meg utánam,mert nem a hülye szőke p.csát látták bennem,azóta fekete a hajam és férjhez mentem...:)))
4/7 anonim válasza:
5/7 A kérdező kommentje:
köszi minden eddiginek ;)
2011. jún. 29. 16:48
6/7 anonim válasza:
Nekem semmi bajom a japánokkal, csak úgy mellékesen:D
Előző, tényleg jó példa volt. Irtó jó pasi lett belőle ilyen hajszínnel:D
7/7 anonim válasza:
sokat változtathat persze :) eredetileg világosbarna a hajam de befestettem nagyon szőkére..hát ne tudd meg,hogy néztem ki :D aztán visszacsináltam az egészet..így sokkal jobban érzem magam..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!