Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek milyen hajszín...

Vanda-angel kérdése:

Szerintetek milyen hajszín állna jól? Beszeretném festetni, de nemtudom még milyenre. Vörös, fekete, szőke,? Eredetileg barna a hajam.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 29. 08:05
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha idősebbnek szeretnél tűnni akkor a feketét ajánlom. :)

Szőke az elég nehéz, mert szőkíteni kell stb. A vörös sem csúnya csak figyelni kell, hogy ne legyen rikító, de ezt nagy részben neked kell eldönteni, hogy milyen színűre szeretnéd. Remélem sikerül eldönteni! :)

2011. jún. 29. 08:08
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerintem feketére vagy sötétvörösre fesd be. Szőkére nahogy, mert sötét a szemöldököd.
2011. jún. 29. 08:09
 3/10 A kérdező kommentje:

Énis mostanság inkább a vörös felé hajlok, de inkább a sötétebb vörösre az se rossz:)

pl ilyen vörös :

[link]

ez tetszik ez a hajszín:)

2011. jún. 29. 08:19
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem meg valami világosabb barnás árnyalat illene a bőrödhöz.
2011. jún. 29. 08:24
 5/10 anonim ***** válasza:

Kérdező,nekem picit világosabb az alaphajszínem,mint a tiéd,mondjuk az évek során sötétebb lett festések által,most kb olyan a hajam színe,amit belinkeltél(vörös)

Ezt a Casting Creme Gloss gránátalmájával értem el...sok sikert...

2011. jún. 29. 08:39
 6/10 A kérdező kommentje:
:)
2011. jún. 29. 08:45
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem meg nagyon szép hajszíned van. Kár lenne elbarmolni bármilyen festéssel. De ha ragaszkodsz a festéshez, akkor a feketére szavazok.
2011. jún. 29. 09:13
 8/10 anonim ***** válasza:
viszont ilyen fiatalon nem ajánlom a rendes festéket,ami ammóniás...én is ezért használom a casting-ot(hajszínkrém),mivel még csak kevés ősz hajszálam van ezért elég és nem roncsolja a hajat...24/N
2011. jún. 29. 09:23
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
vörös
2011. jún. 29. 10:02
 10/10 anonim ***** válasza:
sztem világos barnára vagy hagyd igy..
2011. jún. 29. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!