Hol tudnék színed hajfestéket venni?
Hát tartóst nem hiszem hogy fogsz találni. Extrém színeket csak mixtzonban találsz ami keverőszín és magában nem használható.
Ami neked kell:
Először is ki kell szőkíttetned a hajad (inkább fodrász csinálja, bár én sem vagyok fodrász, de már jópár ember haját megcsináltam:), de te inkább kezdőként menj fodrászhoz.)
Aztán venned kell hajszínezőt. Ezek pár mosási tartanak, de addig elég intenzív a színük és nem is drágák. Ilyen márka pl.: Crazy colors, movie color, color jean's. Ezek nagyon jó színezők 1000-3000 Ft között van az áruk, (a márka és a kiszerelés függvényében)
Ezeket bármelyik fodrászkellékesnél megtalálod.
Most én is tervezem, hogy rakok a hajamba sötétkék csíkokat (csak a frufrumba), mert most kékesfekete a hajam.
Hát nem tudom hogy mennyire bírná a festett hajad a szőkítést. Mivel alapból is sok a vöröspigment a hajadban +festve is van feketére... De ha elmész fodrászhoz biztosan ad tanácsot. Szerintem simán ki tudják annyira szőkíteni hogy befogja a színező :) nemkell full fehérre, mert nem szőkét akarsz hanem színeset :D... 9%-os oxival kell szőkítőport keverni és azzal kb 15 percig szőkíteni. Aztán egy platina szőke árnyalatot festeni rá (ajánlom az alparf temékeket, de ha magadnak csinálod akkor a palette festékeket használhatod.
Aztán a kiszőkített részt kell bekenni a színezővel (a színezőt kb 20-30 percig kell rajta hagyni.
Szőkítés után Palette Intensive Color Creme C12 árnyalatú festéket használj, mert az nem "sárga" így nem fogja befolyásolni a színezőt!
De mondom nem kell agyonszőkíteni csak 10-15 percet (elég furi színe lesz, vöröses narancssárgás, de ne aggódj mert a fent leírt festék is fogja világosítani kb 2-3 árnyalatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!