Milyen sampont vegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Festett hajam van,és olyan sampont keresek ami fényt ad
a hajamnak,puha lesz tőle a hajam,és jó illata van.
Hétvégén megyek sampont venni,és kíváncsi vagyok,hogy ti mit használtok,esetleg mit ajánlotok,ami bevált nektek,
aki esetleg tudd az írjon árat is,köszönöm a rendes válaszokat :)
2011. jún. 28. 14:35
1/4 anonim válasza:
L'Oréal Elséve Színvédő hajápoló sampon nekem ettől tovább megmarad a színe és selymes lesz a hajam :)
2/4 anonim válasza:
Na,amit az előző ajánlott,az nekem is bejött,de csak az illata.Egy napig bírja vele a hajam,aztán annyi!
Joy sampon is jó,vagy pedig a GlissKur,ami ilyen nagy színes:D azzal tovább bírja..
3/4 anonim válasza:
Garnier hajerősítő sampon festett, melírozott hajra
4/4 anonim válasza:
Egy tanácsot adok: ne vegyél olyat, ami nem átlátszó! Pl az ilyen gyöngyházfényű samponokban nagyon sok cucc van, nem tesz jót a hajadnak [nem tudom h mennyi hajad van de a vékonyszálúnak és a kevesebbnek nagyon rosszat tesz!:S]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!