A középen vagy oldalt elválasztott haj a menőbb? 14 L
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 21:00
1/10 anonim válasza:
oldalt
2011. jún. 27. 21:03
2/10 anonim válasza:
jaj, de aranyos kis kérdés. Látszik, hogy 14 vagy csak, és ezt nem rosszból mondom.8) Az a lényeg, hogy menőbb legyen? :D Ha nem is menőbb, de talán az oldalt elválasztós divatosabb. De ha az a lényeg, hogy jól nézzél ki, akkor próbáld ki mindkettőt, mert nem feltétlen az áll jobban neked.;)
2011. jún. 27. 21:06
3/10 anonim válasza:
az oldalt elválasztott haj divatosabb, de azért probáld ki neked melyik áll jobban!
2011. jún. 27. 21:15
4/10 anonim válasza:
Amelyik neked előnyös.
Minden második korodbeli nagyon oldalt választja el a haját és átfésüli a túloldalra, úgy is néznek ki, mint az ősemberek. xD
Nekem pl. a majdnem középen elválasztott haj előnyös, divat vagy sem. Sose azzal törődj haj kérdésében, hogy mi menő.
Ciki, ha rosszul áll, csöpög a zsírtól, ízléstelen színekre van festve. Minden más nem ciki. :D
2011. jún. 27. 21:18
5/10 anonim válasza:
Szerintem ha szép hosszú hajad van és jól áll, akkor akár váltogathatod is. Az oldalt elválasztott általánosabb, de a középen elválasztott is egyre inkább kezd visszajönni a divatba. A kifutókon inkább már középen van elválasztva a csajok haja az utcán meg az oldalt elválasztott megy jobban.
Az is igaz, hogy a középen elválasztott haj azoknak áll csak jól, akiknek szimmetrikus arcuk van, nem túl hosszúkás és nincs nagy orruk. Szerintem mondjuk ez is szerepet játszik abban, hogy a legtöbb embernek az oldalt elválasztott az előnyösebb.
2011. jún. 27. 21:34
6/10 anonim válasza:
szerintem most megint a közép. de annyira gáz ez a kérdés.
2011. jún. 27. 23:05
7/10 anonim válasza:
ha szép vagy , és szép a hajad akkor mindenki kb leszarja hogy hol van elválasztva a hajad , mert nem azt nézik.
2011. jún. 28. 11:38
8/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek és utolsó eltti nem a kérdés gáz !
2011. jún. 28. 13:45
9/10 anonim válasza:
dehogynem. me' ha az oldalt elválasztott nem lenne divatos, nem úgy csinálnád, még akkor sem, ha az áll jól? jaj, nőjetek fel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!