11/17 anonim válasza:
A képen a csajnak speciel se túl hosszú haja nincs, de dús végképp. Nekem olyan átlagos mennyiségű hajam van, soknak semmiképp nem nevezném, de ha így csinálom meg a hajam, legalább ennyinek látszik. És ide virít a póthaj a csajon. Úgy lehet. Elmész egy fodrászhoz, kb 50ezerért neked is lesz ilyen hajad, utána rondán tupírozd meg, tekerd körbe egy még rondábban tupírozott tinccsel és a végén az egészet tupírozd még egy kicsit.
12/17 anonim válasza:
13/17 anonim válasza:
nekem speciel tetszik ez a haj, de sajnos póthaj. Ennyim nekem is van, és szeretem, ha így áll. Utolsónak: nem tudom megnyitni a képed, belinkelnéd újra? Kíváncsi vagyok rá.
14/17 anonim válasza:
15/17 anonim válasza:
Nem ezt a képet akartam linkelni, de azért köszi. :)
Nem tudom miért nem nyitja meg. Mindegy.
16/17 anonim válasza:
nekem ilyen van csak barna..és nem póthaj...de ne akarjatok dús hajat....hosszút még oké...de dús áá..annyi gond van vele hogy..-.-"...
17/17 anonim válasza:
Hidd el, sokkal nagyobb gond az ha lapos, kevés és nem tudsz semmit sem tenni vele hogy szép legyen, mindig hordhatom röviden mert a hosszúnak nincs értelme ha csak pár szál lóg. Na ez már gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!