Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Póthajat szeretnék. Ilyen...

Póthajat szeretnék. Ilyen hajhoz lehet? Info lent

Figyelt kérdés
Az van hogy egy pár éve(nemtudom mitől)de sehová nem nőll a hajam.Vállig érő,és nagyon törött.Igaz h elkezdtem vasalni,de abbahagytam és mégse javult semmit.Szeretnék póthajat,de nem tudom hogy lehet.kb ilyen hajam van [link] Csak erős szőke és nagyon törött.Ha póthajam lenne,nem szeretném átfesteni,meg vasalni se.Olyan mellig érő hajat akarok.És azt sem tudom h a póthaj az meddig tart?Évekig is ott lehet,v akár örökre.Vagy az könnyen kiesik?
2011. jún. 26. 18:48
 1/5 anonim ***** válasza:

A törött részeket le KELL vágatni, [link]

Ezt meg olvasd végig.

2011. jún. 26. 18:59
 2/5 anonim ***** válasza:
örökre?! ekkora hülyeséget..XD
2011. jún. 26. 19:04
 3/5 A kérdező kommentje:
olvastam én már róla csomó mindent,előbbre nem igazán jutottam.Am meg ha a törött részeket le kellene vágni,akkor már kopasz lennék,nem csak a vége törik,hanem teljesen a tetejétől :( De azért köszi :)
2011. jún. 26. 19:05
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor szokj hozzá, h rövid lesz a hajad, mert SOHA nem lesz különben egészséges...a fodrászodnak meg gratulálok...

Ha az oldalon nem igazodsz ki, akkor meg utcára se menj, mert veszélyes lehet számodra...

De tudod mit? jó kedvem van, segítek...kb 4-6 hetente újra kell rakatni, attól függően, hogy milyen gyorsan nő a hajad.

2011. jún. 26. 19:23
 5/5 anonim válasza:
Minden hajhoz lehet . És olyan hosszú a póthaj amijen a hajad .Szóval kiválasztható. És póthaj nem eshet ki,mert az oda van varva!!!!
2011. jún. 26. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!