Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogyan tudnám magamnak kiszőkí...

Hogyan tudnám magamnak kiszőkíteni a karomon a szőrt?

Figyelt kérdés
2009. márc. 25. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Napozás, de Dm-ben lehet kapni szőkítőport, én nem találtam. Meg is kérdeztem és azt mondta, hogy itt nincs, de te is próbáld meg, kérdezd a pénztárost!
2009. márc. 25. 19:54
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha zavar a szőr akkor nem egyszerűbb lenne gyantázni? De ha mindenképp szőkíteni akarod akkor vegyél fodrászkellékesnél port, kavard be és kend rá, igazán nem kell nagy tudás hozzá.
2009. márc. 25. 20:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem ez nem jó megoldás, hogy kiszőkíted. Ha barnulsz, akkor jobban megfog látszódni a világos szőr. Ha világos is a bőröd, akkor hiába hogy messzebbről nem látni, de közelről viszont igen. Szóval tényleg gyantáztasd, bár én az epilátoros megoldást jobban kedvelem. De ha tartasz ettől, akkor egy borotva is megteszi.
2009. márc. 26. 05:59
 4/4 anonim ***** válasza:
DM-ben lehet venni szőkítőport. Én is vettem,zöld dobozban van és 600 forintba került. Megfelelő arányban kell összekeverni a port és a gélt( rá van írva a dobozra), és pár perc után nekem teljesen szőke lett a szőröm. De vigyázz, ne hagyd rajta túl sokáig mert ki is marhatja a bőröd.
2009. ápr. 8. 22:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!