Váll alattig érő tépett hajam van. Hogyan hordjam?
Figyelt kérdés
Áltban csak össze van kötve vagy le van engedve.Tanácsot tudtok adni hogy hogyan lehetne még hordanom?2009. márc. 25. 18:04
1/2 anonim válasza:
Így ahogy leírtad, nekem is ugyan ilyen hajam van, és ez a kérdés engem is foglalkoztat. Esetleg ha apróbb változtatást akarsz, akkor a füled fölött fogj meg egy-egy nagyobb tincset, és azt hátul tűzd össze egy hajcsattal. Vagy esetleg ha van frufrud akkor azt tűzd hátra és az is feldobja a sima leengedett hajat.
Remélem tudtam segíteni. ;)
2/2 anonim válasza:
Néha aludj úgy el, hogy feltekered tincsenként, tök cuki lesz reggel hullámosan. Most úgy is divat a hullám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!