Hogyan kell a hajhabot használni?
Figyelt kérdés
Rákenem a hajamra, aztán még becsavarom vagy valami?
Egyenes hajam van, kicsit vékony szálú, olyan habot vettem ami dúsítja.. Mit lehet csinálni vele? Ha csak rákenem úgy is jó? Vagy hogy kell formázni vele a hajat?
2011. jún. 25. 13:47
1/4 anonim válasza:
Csak simán belemasszírozod,nem kell formázni.:)
2/4 hot_kiss válasza:
Én hajmosás után a jól megtörölt, nedves hajamra kentem rá, majd csak simán megszárítottam, ahogy máskor szoktam. Nekem bevált, jobb lett Tőle a tartása, viszont elkezdettTőle hullani a hajam így abbahagytam.
3/4 anonim válasza:
nekem is vékonyszálú, lelapuló hajam van. én csak a hajtövekre szoktam tenni, úgy viszel fel, hogy az ujjaimmal "belemarkolok" a hajtövekhez, így csak azt éri, a hajam hosszát nem (így nem lesz ragacsos)
aztán így szárítom be körkefével. tök dús lesz így a hajam, mert megemeli a hajtöveket :)
4/4 A kérdező kommentje:
Na ezt kipróbálom! Köszönöm a válaszokat!
Bár én még szeretnék javítani a hajvégeken is, szóval ha arra is rákenem nedvesen és beszárítom, remélem lesz változás.:)
2011. jún. 26. 14:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!