Nagyon káros lenne akril festékkel arcra festeni?
Figyelt kérdés
Amit a közelben lehet kapni arcfesték, az nem a legjobb minőségű, és egyébként sincs nagyon lehetőségem most venni. Akril festék van itthon, és arra gondoltam hogy talán az jó lenne.
Mit gondoltok, gáz lenne? Vagy más tipp esetleg?
2011. jún. 25. 11:19
1/4 anonim válasza:
Ideig óráig jó. Emlékszem, kiskoromban egyik farsangon vízfestékkel voltam kifestve.. Nagyon "húzta" a bőröm, ahogy megszáradt. Rendesen viszketett is. Gondolom, kiszárította volna, ha sokáig rajtam van. Kb 1-2 órát bírtam ki (bohóc voltam).
2/4 anonim válasza:
Nem jó ötlet,nekem a kezem is kiszárad tőle,szóval nem ajánlom az arcodra.Kitudja mik vannak benne,nem tudom mit szeretnél festeni,de semmiképpen ne használj akrilt,temperát
és további hasonló nem arcra való festéket!
3/4 anonim válasza:
ma 11:37
Egyébként mit szeretnél festeni az arcodra?
Ha nincs arcfesték,akkor inkább ajánlanám a színes szemhéjfestékeket,szemceruzákat,rúzsokat.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!(:
Végülis megoldottam pár szemceruzával, rúzzsal meg szemhéjtussal. Fehér arcfesték volt itthon.
Egyébként sugar skull sminket csináltam:D
2011. jún. 26. 13:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!