Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Még mindig divatos ez a frizura?

Még mindig divatos ez a frizura?

Figyelt kérdés

egy kis idővel ezelőtt kb fél éve még mindenki ilyen hajjal mászkált...hosszú, váll alá érő haj, az állnál egy elég erős fokozattal...(azért írom "erősnek",mert a haj kb 2/3-a ebbe tartozott és csak 1/3-a volt az alsó része a hajnak)...

most ilyet szeretnék, csak úgy, hogy kevesebb lenne ebben az állig érő tépésnek a részében, tényleg csak kevés, hogy mikor összefogjam,akkor ez a pár tincs szabadon legyen....

szerintetek milyen lenne?

2011. jún. 24. 18:16
 1/3 anonim ***** válasza:

ha nekem valami tetszik, lesz*rom a divatot, már nehogy a szomszéd plázap*csa mondja meg mibe kellene öltözzek, esetleg hogyan kellene horjam a hajam!

ha neked tetszik, csináld meg!

20L

2011. jún. 24. 18:23
 2/3 anonim ***** válasza:
valami kép? így nem igazán tudom elképzelni.. én legalábbis.
2011. jún. 24. 18:23
 3/3 anonim ***** válasza:

szerintem 1általán nem ment ki a divatból. és az első válasz adónak igaza van: ha tetszik csináltasd meg és ne foglalkozz vele, hogy ki mit mond, meg hogy divatos e.

Csak megemlítem, hogy én decemberben vágattam punk-ra a hajam, a fodrász 2 órát szenvedett velem, előtte átnéztem az újságokat nála, és mindengyikbe vagy hosszú vasalt, vagy hosszú göndör frizura vol...

Szóval szerintem nyugodtan vágasd le de ne sz@rakodj vele sokáig mert megfogod magad gondolni a végén... én másnap vágattam ;)

soksikert

2011. jún. 24. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!