Még mindig divatos ez a frizura?
egy kis idővel ezelőtt kb fél éve még mindenki ilyen hajjal mászkált...hosszú, váll alá érő haj, az állnál egy elég erős fokozattal...(azért írom "erősnek",mert a haj kb 2/3-a ebbe tartozott és csak 1/3-a volt az alsó része a hajnak)...
most ilyet szeretnék, csak úgy, hogy kevesebb lenne ebben az állig érő tépésnek a részében, tényleg csak kevés, hogy mikor összefogjam,akkor ez a pár tincs szabadon legyen....
szerintetek milyen lenne?
ha nekem valami tetszik, lesz*rom a divatot, már nehogy a szomszéd plázap*csa mondja meg mibe kellene öltözzek, esetleg hogyan kellene horjam a hajam!
ha neked tetszik, csináld meg!
20L
szerintem 1általán nem ment ki a divatból. és az első válasz adónak igaza van: ha tetszik csináltasd meg és ne foglalkozz vele, hogy ki mit mond, meg hogy divatos e.
Csak megemlítem, hogy én decemberben vágattam punk-ra a hajam, a fodrász 2 órát szenvedett velem, előtte átnéztem az újságokat nála, és mindengyikbe vagy hosszú vasalt, vagy hosszú göndör frizura vol...
Szóval szerintem nyugodtan vágasd le de ne sz@rakodj vele sokáig mert megfogod magad gondolni a végén... én másnap vágattam ;)
soksikert
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!