Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő alatt érhetném el...

Mennyi idő alatt érhetném el ezt a hajszínt?

Figyelt kérdés

Most kb. ilyen színe van a hajamnak : [link]

És valami ilyesmit szeretnék : [link]

* És még egy kérdés . Nem tudom hogy hogyan állna ez a haj . . Valami ötlet hogy hogyan tudhatnám meg ? :) Vagy azt festés elött a fodrász megmonjda ?

Előre is köszönöm a válaszokat ! :)

2011. jún. 24. 01:10
 1/3 anonim ***** válasza:
szőkítő? :)
2011. jún. 24. 01:21
 2/3 anonim ***** válasza:

szőkítés..de az nagyon roncsolja a hajat,

vagy pedig l'oreal efassor (hajradír) vagy oxy reload.ezek a termékek "leszedik" a festett hajszínt..vagy világosítanak rajta, és nem is roncsolják annyira a hajat mint a szőkítés :)

2011. jún. 24. 11:24
 3/3 anonim ***** válasza:

2.-nak igaza van, nekem oxy reload-dal csinálták, pont olyanból olyat, mint amiket linkeltél. De drága volt és bármegérte, 2 és fél hónapig tartott, 3-szor voltam.

Hogy hogy állna? Bemész olyan bizsuboltba ahol parókák vannak és felteszel egy szőkét. Én így csináltam.

2011. jún. 24. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!