Szőke hajat szeretnék, sötétbarna hajam van. Illene hozzám a szőke?
A problémám az hogy nincs egy barbi arcom,ovális fejformám van. A profilom szörnyű, kicsit görbe,hosszú orrom van...ez az ami zavar...
Fodrász csinálná a hajamat,bírná a strapát (3 éve vasalom+festettem is már és egyben van a hajam).
Szerintetek illene a görbe orromhoz a szőke hajszín? Nem emelné ki mégjobban a görbeségét és a nagyságát?
hát szerintem maradjon sötétbarna, nem hiszem,hogy szép természetes szőkét tudna a fodrász csinálni belőle, csak elrontaná..meg sok lenne a macera vele..pl ha a szemöldököd sötét,akkor azt is festeni kéne, mert különben nem lenne szép..
az orrtémához sajnos nem tudok mit mondani :)
Nekem is hasonló problémám van.Csak magas a homlokom és az orrom nem pici pisze hanem olyan egyenes, keskeny és én nagynak látom. Én is a szőke hajon gomdolkodok de nem a hidrogénszőkére hanem valami hamvas, szolidra.
Te milyen szőkére akarod?Ja és nekem kicsit világos a bőröm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!