Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Nívea arcápolókról mi a...

Nívea arcápolókról mi a tapasztalatotok?

Figyelt kérdés
Nem a fémdobozosra gondolok.Egyesek állítják,hogy minőségre egyik sem olyan mint a fémdobozos.Nekem mitteszer/miteszer problémám van de közbe száraz is a bőröm és a legtöbb ellenszer tovább szárítaná és az sem lenne előnyös.Ja és érzékeny is a bőröm.Melyiket választanátok mármint melyik arcápolót a NÍVEÁN belül?
2011. jún. 23. 10:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is érzékeny és vegyes bőrtipusom van, régen pattanásos voltam nagyon, aztán elkezdtem használni arctisztításra a kék Lanolinos Baba szappant, és a kék tégelyes fémdobozos Nivea krémet. Én már nem is merek mást használni az arcomra, mert anno egy csomó mindent kipróbáltam, és nagyon rossz lett a helyzet (a hegeket, mint nyomokat ma is őrzöm az arcomon sajnos) Ez a fémdobozos Nivea nem is drága, nagyon sokáig elég, és tényleg szépen helyrevágja a bőrt, nekem legalábbis ez a tapasztalatom. Használtam anno Nivea arclemosót, de az se volt túl jó, maradtam ennél a megoldásnál és nem bántam meg.
2011. jún. 23. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!