Az gáz ha szőrös a karom? :S
Leborotváltam a karomon a szőrt. idegesített. De mostmár teljesen visszanőtt,és 1-2 ember már be is szólt érte.. engem nem zavar, annyira nem vészes..
Mit csináljak vele? :|
De igen, megerősödik a borotválástól.
Le merem fogadni, az arcotokon nem mernétek végighúzni a borotvát! :D
Szép fekete bajuszka, szakállka nőne vissza.
Ja, hát nem is egy alkalomtól erősödik meg, ezt én is aláírom! Egy alkal még belefér úgy, hogy ugyanolyan lesz, ezt is tapasztaltam, mint ahogy azt i, h több alkalomnál már nem ritkább lesz, sőt...
ja és bovs h én reagálok rá, de érdekes dolgokat olvasok itt. :D
a többi 88%-os voltam :D
Reagálok, és akkor pontosítok is: nem erősödik, csak annak érződik, mert a borotva EGYENESRE vágja, míg ha magától nő, NEM egyenesre nő a vége, és nem is egyformára a szálak. (amint már mondtam korábban is amúgy.)
A borotva a szőr végét, a vékonyabb részt vágja le, és így kezd erősődni, mondjuk eleinte természetesen nem.
Ezért.
Nekem meg van egy tapasztalatom édesf@szom, tőlem aztán nekieshettek, de nekem ne mond meg h én mit tapasztaltam, mert ne tudd már jobban! És meg is magyaráztam h miért.
Elmondtam nálam mi a helyzet. Csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!