Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Az gáz ha szőrös a karom? :S

Az gáz ha szőrös a karom? :S

Figyelt kérdés

Leborotváltam a karomon a szőrt. idegesített. De mostmár teljesen visszanőtt,és 1-2 ember már be is szólt érte.. engem nem zavar, annyira nem vészes..

Mit csináljak vele? :|

2011. jún. 22. 23:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
41%

De igen, megerősödik a borotválástól.

Le merem fogadni, az arcotokon nem mernétek végighúzni a borotvát! :D

Szép fekete bajuszka, szakállka nőne vissza.

2011. jún. 23. 00:12
 12/22 anonim ***** válasza:
Vagy próbáld ki csak egy kis felületen a karodon, aztán döntsd el, megéri-e.
2011. jún. 23. 00:14
 13/22 anonim ***** válasza:
1. vagyok. Mint írtam, nekem meggyengült, pihe lett belőle, és alig-alig. Egy éve nem kellett hozzányúlnom, és nem látszik rajta szőr. Úgyhogy bátran!! Utána krémezd be. A bőr egy idő után hozzászokik a borotvához amúgy. (előtte én tusfürdővel bekentem, azon jól csúszik a borotva, sosem volt sérülés a karomon a borotvától, mikor még használtam).
2011. jún. 23. 00:14
 14/22 anonim ***** válasza:
39%
Na ez az, nekem ne mondja senki h tévhit hogy erősebb, mikor én tapasztalom magamon. Tehát bukta, hogy tévhit, de tőlem azt.. -.-
2011. jún. 23. 00:15
 15/22 anonim ***** válasza:
15%
00:12 kíváncsiságból kipróbáltam kicsit régebben, és csodák csodájára nem nőtt szakállam, ugyan olyan szőke pihe nő vissza... tehát ennyi az elméletedről, nem tudom hanyas voltál bioszból, de nem ártana még egy kicsit tanulni
2011. jún. 23. 00:15
 16/22 anonim ***** válasza:
28%

Ja, hát nem is egy alkalomtól erősödik meg, ezt én is aláírom! Egy alkal még belefér úgy, hogy ugyanolyan lesz, ezt is tapasztaltam, mint ahogy azt i, h több alkalomnál már nem ritkább lesz, sőt...

ja és bovs h én reagálok rá, de érdekes dolgokat olvasok itt. :D

a többi 88%-os voltam :D

2011. jún. 23. 00:18
 17/22 anonim ***** válasza:
00:18 de légyszi magyarázd már mitől erősödne meg, mikor csak levágod a "felszín" feletti részt? egyébként is folyamatosan nő a szőr és kopik, csak az lassabb folyamat. Mégse lesz fatörzs vastagságú. Még ha a gyökerét b@sztatnád megérteném, h azt hiszed megerősödik, de ez így marhaság.
2011. jún. 23. 00:25
 18/22 anonim ***** válasza:
jaj, menjetek már. hiába mondjátok, hogy DE IGEN, MEGERŐSŐDIK, BMEG, NEM FOGOD FEL? nekem akkor sem. nyugi van :D és már nem 1 vagy 2 alkalmon vagyok túl, hanem 1,5 éven. embere válogatja szerintem, nem kell általánosítani, na.
2011. jún. 23. 00:30
 19/22 anonim ***** válasza:
9%

Reagálok, és akkor pontosítok is: nem erősödik, csak annak érződik, mert a borotva EGYENESRE vágja, míg ha magától nő, NEM egyenesre nő a vége, és nem is egyformára a szálak. (amint már mondtam korábban is amúgy.)

A borotva a szőr végét, a vékonyabb részt vágja le, és így kezd erősődni, mondjuk eleinte természetesen nem.

Ezért.

Nekem meg van egy tapasztalatom édesf@szom, tőlem aztán nekieshettek, de nekem ne mond meg h én mit tapasztaltam, mert ne tudd már jobban! És meg is magyaráztam h miért.

Elmondtam nálam mi a helyzet. Csók.

2011. jún. 23. 00:36
 20/22 anonim ***** válasza:
Én borotválom, nem tudom elviselni a szőrt magamon....
2011. jún. 23. 02:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!